De grootste angst van een Apple fan

  • 23 januari 2020

Zelf zit ik vastgeplakt aan mijn Apple producten. Mijn Iphone, Ipad, Macbook en Mac, ik kan er eigenlijk niet zonder. Maar vooral ook omdat alles gesynchroniseerd is en dat werkt voor mij ideaal. Ik hoef maar op 1 van de apparaten een agenda aanpassingen te doen, en het is in elke agenda terug te vinden. Ideaal vind ik dat. Geen zorgen meer dat ik afspraken vergeet, of juist dubbele afspraken maak. Want daar heb ik zelf eigenlijk ook wel een handje van. Maar dan is natuurlijk de grootste angst dat een van de apparaten stuk gaat en je bijvoorbeeld een macbook reperatie nodig hebt. Maar gelukkig zijn er voldoende partijen die je daarbij kunnen helpen. Maar wat ik als voordeel zie bij het werken met Apple producten? Dat zal ik jou eens uitleggen, want het is voor iedereen natuurlijk verschillend wat fijn werkt.

 

Zoals ik al zei; het synchroniseren

Het is natuurlijk ideaal wanneer programma's, agenda punten en documenten synchroniseren. Vooral wanneer je bijvoorbeeld op locatie notities hebt gemaakt op jouw telefoon, Ipad of Macbook en ze dan thuis natuurlijk ook op jouw Mac of welk ander apparaat wilt hebben om aan verder te werken. Dan is het natuurlijk ideaal om dat het op elk apparaat gesynchroniseerd kan worden. Dan hoef je het ook niet naar jezelf te sturen om het op een ander aparaat te hebben. Dat werkt gewoon super fijn.

 

Vooral voor grafisch is het geweldig

Wanneer je veel grafisch bezig bent, dan is een Apple product eigenlijk wel het beste. Want programma's zoals InDesign, Illustrator en Photoshop zijn gemaakt voor Apple besturingsystemen, en dan vooral ook om meerdere programma's open te hebben staan. Dan kan je lekker doorgaan met werken en in verschillende programma's tegelijk te werken zonder dat jouw computer continue vast loopt en dat je dan weer een paar minuten moet wachten. Je wilt natuurlijk in een keer doorgaan, dat werkt ook gewoon het fijnste. En eigenlijk verschillende tekentablets kan je dan heel gemakkelijk aansluiten zodat je ook in de design programma's gemakkelijk met de hand kan werken. 

 

Een design hart gaat er sneller van kloppen

En dan hebben we het niet alleen om de programma's waarmee je gemakkelijk kan werken, maar het design van de producten zelf. Heel gestroomlijnd en clean. Ze passen eigelijk wel in elk interieur en je hebt er super veel verschillende versies van. Dus heb je liever een groter scherm, dan kan dat, heb je liever toch een kleiner scherm, dan kan dat ook zeker. Voor iedereen is er wel wat wils.

No Comments Found

Leave a Reply