Work

Een schone gevel: het visitekaartje van je bedrijf

Een schone gevel: het visitekaartje van je bedrijf

We waren uit ons jasje gegroeid. Althans ons bedrijf. Vijf jaar geleden ben ik in mijn eentje gestart met mijn coaching praktijk. Wij coachen individueel maar verzorgen ook workshops en trainingen voor gezelschappen, variërend van twee tot 200 personen. Het ging lekker lopen, ik haalde steeds grotere opdrachten binnen en uiteindelijk werd de hoeveelheid werk te veel voor één persoon. Er kwam een collega bij en drie maanden later de tweede. Inmiddels werken we met 15 mensen aan dit mooie bedrijf. Van een kamer bij mij thuis verhuisden we naar een ruimte in een kantoortoren maar ook dat werd te klein. Het was onmogelijk om aldaar ruimte bij te huren. We zitten in de stad en de huur is hoog. Bovendien moesten we soms uitwijken naar een andere locatie waar we meer ruimte hadden voor het aantal te ontvangen mensen en de activiteiten die we ondernamen. Goede raad was duur. Na diverse rekensommen kwam ik tot het besluit dat ik mijn eigen huis zou verkopen om in ruil daarvoor een pand te kopen met drie woonlagen. Zelf woon ik nu op de bovenste woonlaag. 

Professioneel reinigen

Het was nog een hele zoektocht om een geschikt pand te vinden dat ook nog eens centraal gelegen is. Op het eerste gezicht knapte ik nogal af op dit pand. Uitlaatgassen hadden de gevel een vieze grauwe kleur gegeven. Niet bepaald een visitekaartje voor mijn bedrijf. Verder was het pand uitstekend geschikt voor ons. Stijlvol afgewerkt, een prettige woon- en werkomgeving. Na de aankoop kwamen de plannen voor de nodige verbouwingen en aanpassingen. De gevelreiniging is naar alle tevredenheid verzorgd door Augias schoon-makers. Het resultaat is adembenemend, wat een verschil! Ik word nu blij als ik de straat inloop en mijn mooie pand zie. Een lelijk ding is omgetoverd tot eyecatcher.

Buiten én binnen

Augias verzorgt nu ook de schoonmaak bij ons binnen. Zowel in de zaak als bij mij thuis. Wat een weelde! Er bleef de laatste jaren nauwelijks tijd over voor de schoonmaak door het vele werken dat ik doe. Nu heb ik altijd een schoon en fris huis. Augias gebruikt ecologische schoonmaakproducten. Daar is de grondlegger van het bedrijf mee begonnen, met het ontwikkelen van een lijn met ecologische schoonmaakproducten. Vanuit daar is het schoonmaakbedrijf opgericht. Ik vind het een prettig idee dat we als bedrijf op deze manier meewerken aan een beter milieu. De mensen van Augias zijn vriendelijk en deskundig. Ze zijn goed opgeleid en dat merk je.
Echte schoon-makers. Daar zijn we blij mee!

 

 

 

 

Laat een antwoord achter