Blog,  Home,  Kids,  Leisure,  Lifestyle,  Work

De zoektocht

Mijn hele leven heb ik al een maatje meer en ik vind dat het niet iets is waarvoor je hoeft te schamen. Maar zo heb ik mij niet altijd gevoelt als het ging over mijn lichaam, zeker in mijn tienerjaren was dit niet aan de orde. Maar na mate ik ouder werd begon ik steeds meer van mijzelf te houden en mijn lichaam te waarderen. Na jaren lang diëten en andere programma’s te volgen heb ik geaccepteerd dat ik een vollere vrouw blijf en dat is zeker niet erg! Ik ben een actieve en sportieve vrouw alleen heb geen killerbody zoals de modelbladen dat noemen. Ik vind wel dat ik een killerbody heb en daar ben ik content mee. Maar soms loop ik wel tegen een aantal dingen aan zeker als het gaat over grote maten kleding, want die zijn niet altijd te vinden.

 

Upcoming

Wat ik echt geweldig vind is om te zien dat body confident steeds meer wordt gestimuleerd in deze maatschappij en dat er een grote groep zegt je hoeft niet een klein maatje te hebben om er goed uit te zien. Ook de vollere vrouw wordt steeds meer gezien als mooi door de modewereld. Eindelijk worden wij de vollere vrouw ook gezien. Laten we dit stimuleren met elkaar, we zijn allemaal uniek en mooi. Maar we zijn er nog niet hoor want bij veel grote modehuizen kan je nog steeds niet een grote maat scoren of de selectie erg klein. Het blijft voor mij een zoek toch om grote maten bh’s te vinden bijvoorbeeld. Het is een moeilijk kledingstuk om te scoren vind ik zelf. Want vaak zijn groten maten bh’s niet echt sexy al zeg ik het zelf en ik vind het ook leuk om mooie lingerie te hebben zo voel ik mij vrouwelijk.

 

Het idee

Samen met een groep vrouwen zijn wij op het idee gekomen om een mooie kledinglijn op te starten speciaal voor de vollere vrouw. We zijn nu druk bezig met het voor proces waarin wij vrouwen interviewen over het vinden van grote maten kleding. Iedereen in onze groep heeft een ander focus doel, zo focus ik mij meer op de lingerie. Dit vind ik geweldig om te doen en zo kan ik mijn creatieve ideeën helemaal uiten. Ik spreek zoveel leuke vrouwen op het moment die mij iedere dag weer inspireren om een mooi product neer te zetten dat is echt ontzetten gaaf om te doen. Wij hopen einde van het jaar met onze eerste collectie te komen.

Laat een antwoord achter