Douchewand, cabines en wastafels

  • 24 maart 2018
douchewand

Sinds een tijdje geleden heb ik al het idee in mijn hoofd om wat kleine aanpassingen te doen aan de badkamer. Nu ben ik zelf niet de beste in het inrichten van welke kamer in huis dan ook. Er zat dus niets anders op dan anderen om hulp vragen. Uiteraard ben ik eerst zelf het internet afgestruind opzoek naar inspiratie voor het inrichten van mijn badkamer. Het heeft mij in ieder geval wel geholpen bij het benoemen van alle delen van de badkamer. Vroeg je mij voorheen wat een designradiator of douchewand was, dan kon ik je dat niet vertellen. Nu weet ik heel veel meer over de badkamer en is de mijne (bijna) zoals ik het hebben wil.

Nu weet ik wat een douchewand is!

‘’Het glas dat aan mijn badkuip vastzat “(en de rest van de ruimte beschermde tegen water) noemde ik precies zo. Bij anderen thuis zag ik het glas soms ook bij een douchegedeelte. Voordat ik mijn badkamer mooi kon maken moest ik wel echt weten hoe alle onderdelen heten. Een van die dingen was dus een ‘’douchewand’’. Als je de benaming van het badkameronderdeel hebt, weet je waar je naar moet zoeken. Online heb ik bij Soak een douchewand gevonden die perfect bij mijn badkamervisie paste. Het perfecte glas en de ideale randen. Een douchewand is absoluut niet het eerste waar je aan denkt als je de badkamer inricht, maar het is onmisbaar. Ben je ook bezig met het verbouwen van je badkamer vergeet dan absoluut de douchewand niet! Het is zonde van je mooie badkamer als je deze constant moet drogen door al het water.

Een cabine, een douchewand en een wastafel

Ik moet bekennen dat ik niet zo onwetend ben dat ik niet weet wat een douchecabine of een wastafel is. Die kennis had ik nog net wel! Nu ik ook de douchewand, de designradiator en de naam van het soort tegels kan benoemen voel ik me bijna een professional. Dat is misschien wat overdreven, maar toch.

Jouw droom badkamer

Iedereen heeft een droomhuis waar ze of in wonen of graag in zouden wonen. Bij zo een huis hoort natuurlijk ook een badkamer. Hoe ziet jouw droom badkamer er uit? En zijn er dingen die je niet kunt benoemen? Het internet staat vol met info over alles wat in een badkamer thuis hoort. En als je daadwerkelijk iets gaat bestellen kun je dat online bij Soak prima doen. Zo weet je zeker dat je de beste kwaliteit voor de beste prijs hebt.douchewand

No Comments Found

Leave a Reply