cursus Office 365
Blog

Deze cursus is echt een aanrader!

Zoals je van mij gewend bent, is geen onderwerp gek genoeg. Ik deel eigenlijk gewoon graag mijn ervaringen en meningen. De ene keer gaat het er daarom over serieuze onderwerpen en de andere keer totaal niet. Zo is het leven ook gewoon een beetje. Maar genoeg daarover, ik dwaal helemaal af. Wat je misschien nog niet wist over mij, is dat ik altijd van tijd tot tijd een cursus volg. Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te leren en mezelf intellectueel uit te dagen op die manier. De laatste cursus die ik gedaan heb is naar mijn mening echt een aanrader. Daarom ga ik je vandaag er alles over vertellen.

Voor de hand liggend of toch niet

Meestal besluit ik om een cursus te volgen over een onderwerp waar ikzelf nog niet bekend mee ben. Zo heb ik een keertje een mindfulness cursus gevolgd en ik heb geleerd hoe ik moet zeilen. Per toeval kwam ik deze keer een cursus Office 365 tegen. In het begin was ik sceptisch. Ik bedoel, ik kan natuurlijk wel werken met office. Moet ik dan wel een cursus Office 365 volgen? Achteraf ben ik echt ontzettend blij dat ik het toch gedaan heb. Wat in eerste instantie deed vermoeden dat de werkwijze van Office 365 zo voor de hand ligt, bleek helemaal niets van waar te zijn. Je denkt dat je iets weet over zo’n systeem, maar tijdens een cursus Office 365 merk je pas hoe knullig je altijd te werk bent gegaan.

Soepeler werken en veel geleerd

De cursus Office 365 begon redelijk makkelijk. Ik kreeg een beetje algemene uitleg van alle producten van Office en hoe het werken in de Cloud gebeurt. Daarna was het tijd om dieper op de leerstof in te gaan en jongens wat stond ik versteld! Door een cursus Office 365 kan ik nu veel beter navigeren door alle producten. Hierdoor werk ik tegenwoordig veel soepeler. Stiekem was ik er in het begin van overtuigd dat het niet de moeite waard zou zijn. Wat zat ik er toch naast! Tijdens deze cursus heb ik erg veel nuttige dingen geleerd. Daarom vind ik de cursus over Office 365 echt een aanrader!

Leuke bijkomstigheid

Dat ik zo veel geleerd heb van het systeem was trouwens niet het enige voordeel van de cursus Office 365. Er is nog een andere leuke bijkomstigheid. Wist je namelijk dat zo’n cursus ontzettend goed staat op je CV? Veel bedrijven en organisaties werken met de producten van Microsoft. Met zo’n cursus laat jij gelijk zien dat jij weldegelijk om kan gaan met alle programma’s en systemen. Dat scheelt hun weer een hoop inwerktijd. Dus wanneer jij besluit om zo’n cursus Office 365 te doen, profiteer je ook van deze leuke bijkomstigheid! Al met al kan ik echt met alle zekerheid zeggen dat deze cursus een aanrader is!

Laat een antwoord achter