Medihemp
Blog

Medihemp kan veel ongemakken en kwalen verlichten

Als je altijd maar met veel pijn loopt en de huisarts of de specialist kan niet veel voor je betekenen, dan is het logisch dat je het alternatieve circuit eens gaat onderzoeken. Vroeg of laat kom je dan terecht bij medihemp. Medihemp is medicinale marihuana, die de scherpe randjes van je pijn kan afhalen zonder dat je er knetterstoned van rond gaat lopen. Over het algemeen schrijven artsen niet snel medihemp voor, terwijl ook zij weten dat het best kan helpen waar andere medicatie lijkt te falen. Je kunt medihemp dan ook het beste beschouwen als aanvulling op de medicatie die je al gebruikt. Natuurlijk begin je er niet aan zonder met je arts(en) te hebben overlegd.
Medihemp

In welke gevallen kan medihemp verlichting bieden?

Als je bijvoorbeeld heel slecht slaapt of als je veel pijn hebt, dan kun je ontspannen door het gebruik van medihemp. Je druppelt een paar druppeltjes van de olie onder je tong en je zult al snel merken dat de pijn verzacht en dat je rustiger kunt liggen. Je kunt beter ontspannen en daardoor ontspannen de spieren in je lijf ook. Hierdoor zal de pijn in veel gevallen flink afnemen. Je kunt dit product rustig gebruiken, je zal er niet stoned of wazig van worden. Alleen maar heerlijk ontspannen en dat kunnen we allemaal wel eens gebruiken!

Is medihemp eigenlijk wel legaal?

Je wilt natuurlijk geen illegale producten in huis halen. Medihemp is volledig legaal, juist omdat er geen thc (de stof waarvan je gaat hallucineren) in zit. Toch kan het zijn dat je je schaamt als je het product bestelt, niet dat dat ergens voor nodig is, maar je buren snappen misschien niet waar je mee bezig bent. De pakketjes worden daarom altijd verstuurd in een neutrale, discrete verpakking. En ook op je bankafschrift komt het woord hennep niet voor.

Wil je medihemp gaan proberen?

Voor je begint met medihemp is het verstandig om altijd even je arts(en) te raadplegen. Zeker in combinatie met andere medicijnen kan de cbd wel eens een andere uitwerking hebben dan je vooraf had voorzien. Het kan ook de werkzame stoffen van je eigen medicatie versterken of afzwakken. Overleg met je arts is daarom altijd verstandig. Als je goedkeuring hebt, volg dan de gebruiksaanwijzing heel goed op. Deze bijsluiter zit er niet voor niets bij, de dosering en frequentie luistert, zeker in het begin, erg nauw. Je wilt natuurlijk wel het juiste effect!

Laat een antwoord achter