Blog,  Leisure,  Lifestyle

MOSCOW: eigentijds, luxueus en laid-back

“Mooie kleren zijn enkel bijzaak voor iemand met goede smaak.”

We willen er allemaal goed uit zien. Het gaat niet alleen om hoe we onszelf presenteren naar de buitenwereld, vaak gaat het juist meer om hoe we ons willen presenteren voor onszelf. Ik draag de kleding die ik draag omdat ik me daar het fijnst in voel én het best wordt uitgedrukt. Maar soms kan het lastig zijn om de juiste stijl te vinden die precies bij jou past en bij jouw interesses en voorkeuren aansluit. Gelukkig zijn er een aantal merken op de markt die voor bijna iedereen wel wat wils hebben. Een van die merken is MOSCOW.

De geschiedenis

Opgericht in 2008 onderscheidt MOSCOW zich al bijna 12 jaar van de rest van de modewereld, door middel van items met een hele hoge kwaliteitsstandaard, waar een échte visie achter zit, die ook nog eens met veel zorg én met de hand gemaakt worden. Het merk market zichzelf als ‘nuchter’, met als bedoeling om de Nederlandse vrouw een aardse, stoere, nonchalante attitude te bezorgen en écht een individuele stijl te ontwikkelen.

Laid-back luxury

Het mooie aan de kleding van MOSCOW is dat het overal bij past. Hun kleurgebruik is vrij minimaal, monochroom met hier en daar een poeder/pastelkleur, wat natuurlijk een visionaire keuze is. Hierdoor gaan hun kledingstukken gegarandeerd samen met bijna alles dat je nog in je kast hebt hangen, en kun je misschien die ene jurk die je nooit meer draagt een nieuw leven geven, met een gave riem of mooi nieuw jasje erbij! Wat ook heel gaaf is aan de producten van MOSCOW is de materialen die er worden gebruikt (die opnieuw de aardse vibe uitdrukken en ook versterken). Het merk gebruikt wol van schapen en alpaca’s, zacht katoen, linnen en zijde. Dit, gecombineerd met het simpele kleurenpallet en de vrouwelijke, eigentijdse pasvorm van de kleding, zorgt voor een laid-back soort luxe dat nergens anders te vinden valt.

Ook maakt MOSCOW naast kleding ook jassen, en komen ze élk jaar met zowel een nieuwe hoofdcollectie én een nieuwe jassencollectie (wauw!). Ze staan bekend om bijvoorbeeld de ‘down coat’, een dikke, met wol gevoerde jas die tot je knieën rijkt en je knuffelt als je hem draagt.

Het is dus niet zo moeilijk om te zien waarom men bij MOSCOW shopt. Hun kleding is simpel, doeltreffend en elegant, en heeft een aardse en laid-back flair door de pasvorm én de natuurlijke materialen die er worden gebruikt. Zowel hun kleding als hun jassen zijn meer dan welkom in het Nederlandse straatbeeld, en in jouw kast!

Laat een antwoord achter