Magic Marine Zwemvest

  • 3 januari 2018
magic marine zwemvest plaatje

Een Magic Marine Zwemvest is bij uitstek het beste merk voor een zeil zwemvest. Het Nederlandse zeilmerk ontwikkeld en produceert hoogwaardige zeilkleding voor scherpe prijzen. Zo ook zwemvesten die geschikt zijn om mee te zeilen op zogenaamde Dinghy zeilboten zoals bijvoorbeeld een Optimist of Laser. Zwemvesten die gebruikt worden voor het waterskiën of wakeboarden voldoen meestal niet aan de eisen van een zeiler. Omdat deze watersporten staand worden gedaan en zeilen zittend is een zwemvest voor de zeilsport korter. Ook zijn de schouderbanden dunner voor een betere bewegingsvrijheid bij de armen. Daarom is een Magic Marine Zwemvest een aanrader voor de zeiler!

Goedkoop Magic Marine Zwemvest

De zwemvesten van Magic Marine hebben een gunstige prijs/kwaliteit verhouding ten opzichte van andere zeilkleding merken. Begin je net met zeilen of ga je af en toe het water op? Ook dan heeft Magic Marine een geschikt zwemvest met een prima comfort om het water mee op te gaan. Het model Magic Marine Zwemvest Cube is het goedkoopste model uit de zeilkleding collectie.

Magic Marine Zwemvest Impact Pro

Voor het zeilen op boten waar hoge snelheden worden gehaald is meer bescherming nodig dan op andere zeilboten. De impact bij een val op het water is bij een hoge snelheid vanzelfsprekend hoger. Hiervoor heeft Magic Marine het Impact Pro zwemvest ontwikkeld voor een optimale bescherming. Het Impact Pro Zwemvest is voorzien van beschermende pads van PU op de voor- en achterkant van het vest. Deze delen verminderen de klap bij een val op het water. Dit zwemvest is gemaakt van neopreen wat als eigenschap heeft dat het flexibel is en een goede pasvorm heeft.

Magic Marine Zwemvest Wave

Het Magic Marine Zwemvest Wave is een kort zwemvest verkrijgbaar in een uitvoering met en zonder rits. De schouderbanden zijn verstelbaar voor een optimale pasvorm tijdens het zeilen maar ook voor in het water. Het is niet fijn dat het zwemvest omhoog kruipt door een te ruime pasvorm. Het zachte PVC foam aan de binnenzijde van het zwemvest is zacht en flexibel voor een goede bewegingsvrijheid. Afgewerkt met slijtvast nylon aan de buitenzijde wat zorgt voor een optimale levensduur van het vest. De wave zwemvesten zijn CE gekeurd.

No Comments Found