Sixton Werklaarzen

  • 4 januari 2018
sixton werklaarzen plaatje

Sixton Werklaarzen zijn niet alleen warm maar ook comfortabel. De werklaarzen van de Italiaanse schoenen fabrikant zijn steeds populairder en worden voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Ondertussen is het populaire model Sixton Montana verkrijgbaar in 9 verschillende modellen. Het verschil tussen de modellen zit in de kleurstelling waar gekozen kan worden tussen bruin, zwart en naturel. Maar ook in de voering, de Montana is uitgevoerd met een wol voering of ademende AirPlus voering. Het voordeel van AirPlus is dat deze vrijwel het gehele jaar gedragen kan worden door de isolerende en ademende eigenschappen. Daarnaast zijn de Sixton Werklaarzen er in een waterdichte of waterafstotende uitvoering. De Werklaarzen met Outdry® technologie zijn 100% waterdicht door een uniek membraan tussen de buiten- en binnenkant.

Sixton Werklaarzen Vrije Tijd

Werklaarzen zijn natuurlijk ontwikkeld om in te werken, maar de laarzen van Sixton hebben zo’n trendy uitstraling dat ze ook veel worden gedragen na het werk. Omdat de werklaarzen 100% waterdicht zijn (uitvoering met outdry) zijn ze perfect om te dragen op een nat voetbalveld of tijdens een boswandeling. Met de Sixton Werklaarzen heeft u gegarandeerd droge en warme voeten. Wanneer je de Sixton Werklaarzen draagt kan je zonder schaamte naar de supermarkt door de trendy uitstraling van de laarzen.

Sixton Werklaarzen Dames

De Sixton Werklaarzen zijn ook geschikt voor Dames, het model Montana is verkrijgbaar vanaf maat 38 en daardoor prima door dames te dragen. Daarnaast heeft Sixton een speciale dames werklaars ontwikkeld. Dit model is de Sixton Moena en is lager dan de Montana. Deze laars heeft een fraaie gesp op de zijkant in combinatie met een moderne bruine kleurstelling waardoor deze werklaarzen zeer populair zijn. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld de paardensport waarbij een comfortabele en warme werklaars prettig is.

Sixton Werklaarzen Kopen

Bij het kopen van de Werklaarzen is het belangrijk om de afweging te maken tussen de uitvoering met of zonder Outdry®. De uitvoering met Outdry® is zon’n 20 euro duurder dan de uitvoering zonder. Maar tijdens het lopen in water zullen de werklaarzen zonder waterdicht membraan na enige tijd bij de naden gaan lekken. Dit kan koude voeten opleveren wat niet prettig is. Kies daarom voor de Sixton Werklaarzen Montana Outdry® wanneer het voorkomt dat u langere tijd in het natte omstandigheden loopt met de werklaarzen.

No Comments Found