bedrijfsafval
Work

Bedrijfsafval gooi je altijd in jouw container

Overal ontstaat er afval. bij bedrijven is het echter een ander verhaal dan bij particulieren. Heb je een bedrijf dat veel bezig is met karton (bijvoorbeeld bij een webshop)? Het is dan niet erg handig om alle afval dat ontstaat te deponeren in  een ‘’normale’’ prullenbak. In dat geval spreken we van bedrijfsafval en moet er een speciale container komen om dit het afval in weg te gooien. Heb jij zo een bedrijf en heb je een plek nodig om jouw bedrijfsafval kwijt te kunnen? Huur dan voortaan een container en je hoeft zelf niet meer te denken aan het wegdoen van al het afval dat binnen het bedrijf ontstaat.

Een container huren voor bedrijfsafval

Om van bedrijfsafval af te komen, kun je een container huren. in deze container kun je alle afval (van hetzelfde soort) dat binnen het bedrijf ontstaat in een container doen. Als er binnen jouw verschillende soorten bedrijfsafval zijn, heb je meerdere containers nodig! Dit is geen probleem en online gemakkelijk te regelen. Voor bedrijfsafval als papier, karton, glazen flessen, rest afval en organisch afval een container huren. Daarnaast heb je vaak ook nog de mogelijkheid om een speciale container te huren voor archiefvernietiging.  Voor alle verschillende soorten bedrijfsafval kun je een rolcontainer vinden.

Hoe huur ik een container voor mijn bedrijfsafval?

Online kun je een container huren voor alle hierboven genoemde afvalsoorten. Je kunt bij het bestellen van een container aangeven voor welk soort bedrijfsafval het is. Daarnaast moet je voor jezelf bedenken hoe groot de afvalbak die je gaat huren moet zijn. Voor niet al te veel afval zal een afvalbak met een inhoud van 240 liter al genoeg zijn. Het kan echter ook zo zijn dat er binnen jouw bedrijf veel afval ontstaat. In dat geval is een container met meer inhoud nodig. Naast het afvalsoort en de grootte van de afvalbak kun je ook het legen regelen. Je kunt er namelijk voor kiezen om de container maar een keer in de maand  te laten legen of zo vaak als twee keer in de week.

Ook voor mijn bedrijfsafval?

Je hebt het voorbeeld van een webshop met karton gelezen, maar met elk bedrijf is een container huren mogelijk. Binnen elk bedrijf ontstaat er namelijk gewoon afval. Wat voor afval het ook is, om je afval op de juiste manier kwijt te raken huur je een container. Voor de meeste bedrijven is een container voor restafval alleen al genoeg.

Reacties uitgeschakeld voor Bedrijfsafval gooi je altijd in jouw container