Gucci als wereldwijd bekend en geliefd merk

  • 26 augustus 2018
Gucci

Het verbaast je wellicht niet dat ik als vrouw wel degelijk een zwak voor mode heb. Ik kan uren besteden aan het lezen van modemagazines en het struinen over internet op zoek naar dat ene leuke jasje. Uiteraard ken ik ook mijn klassiekers. De merken die steeds weer prachtige collecties uitbrengen, maar waarvan ik toch niet zo snel iets zal kopen. Het prijskaartje is mij vaak te hoog. Toch koop ik wel eens designer kleding wanneer het in de sale is. Zo heb ik laatst mijn eerste Gucci accessoire gekocht. Ik ben er helemaal weg van. Mijn voorliefde voor Gucci heeft een tweede leven gekregen.

Alles over Gucci in een notendop

Voordat ik nog meer doorga over mijn liefde voor dit merk, lijkt het mij verstandig om jou eerst het een en ander te vertellen. Vandaar dat ik even alles over Gucci toelicht in een notendop. Gucci is van oorsprong een Italiaans modebedrijf opgericht in 1921. Inmiddels is het bedrijf weliswaar in Franse handen, maar de Italiaanse waarden staan nog steeds hoog in het vaandel. Daar staat het merk inmiddels ook bekend om. Wanneer je aan dit modebedrijf denkt, denk je aan Italiaanse luxe. Elke collectie is verbazingwekkend genoeg keer op keer zowel herkenbaar als vernieuwend. Kortom, Gucci is echt een klassieker te noemen.

Invloedrijk merk dat wereldwijd bekend is

Het verbaast je natuurlijk net dat bijna iedereen ter wereld ooit wel eens van dit merk gehoord heeft. Gucci staat niet voor niets in de top 100 van de bekendste merken wereldwijd. Andere merken die in dat lijstje thuishoren zijn iconen zoals Coca-Cola, Google, Disney en Apple. Je kan dus wel stellen dat Gucci een invloedrijk merk is dat vrijwel iedereen over de hele wereld kent. De kracht van dit specifieke modebedrijf zit in het innoverende en vooruitstrevende karakter. In tegenstelling tot een aantal concurrenten is dit brand echt niet bang om het verleden achter zich te laten.

Zeer geliefd merk door allerlei mensen

Door de jaren heen is Gucci altijd een geliefd merk gebleven. De modeliefhebbers prijzen het modebedrijf voor hun moderne insteek. Regelmatig wordt dit brand daardoor ook een van de meest wenselijke modehuizen ter wereld genoemd. Het eigentijdse karakter met de romantische details maken de diverse collecties geliefd bij veel verschillende soorten mensen. Of je nu een bekend persoon bent, gewoon van mode houdt of een stylist bent. Iedereen zal beamen dat Gucci echt zeer bijzondere dingen creëert en produceert.

No Comments Found

Leave a Reply