Leisure,  Lifestyle

De angst van ieder iphone-bezitter: en dan valt je telefoon…

Laatst overkwam mij waar we allemaal wel bang voor zijn: mijn o zo geliefde iphone viel op de grond! Ik schrok natuurlijk erg en durfde mijn telefoon bijna niet om te draaien. Zo bang was ik om een mega grote scheur in mijn scherm te zien. En je raad het al, die scheur zat er inderdaad in… In deze blog lees je alles over deze gebeurtenis en wat ik vervolgens deed om het op te lossen.

Lekker met de meiden lunchen

Dit alles gebeurde op een doordeweekse dinsdag. Ik was toevallig vrij en ging lunchen met mijn vriendinnen Melanie en Doortje. We hadden elkaar al een tijdje niet gezien en daarom van alles bij te kletsen. Melanie was net met haar vriend gaan samenwonen, en Doortje was per 1 januari begonnen met een nieuwe baan. Zo veel veranderingen in hun leven! Ik vroeg ze het hemd van het lijf en genoot van hun verhalen.

Doortje en de ober

De ober, een knappe jongen van onze leeftijd, kwam aan onze tafel om de kaart te brengen. Doortje, die ouwe flirt, liet de kans niet aan zich voorbij gaan om hem eens lekker een beetje te plagen. Melanie en ik zijn een stuk voorzichtiger en we giechelden om Doortjes opmerkingen. Zo vermakelijk altijd als zij op dreef is! Met rode wangen aanschouwden we van achter onze menukaart het spel. De ober droop af, hij was niet bestand tegen Doortjes scherpe opmerkingen.

Toen we een keuze gemaakt hadden kwam hij schoorvoetend terug om onze bestelling op te nemen. Hij vroeg of hij ons een drankje van het huis mocht aanbieden, wie had dat gedacht! Waar Doortjes geflirt wel niet goed voor was… Je valt van verbazing in verbazing met deze meid!

En toen gebeurde het…

En toen gebeurde het. Ik had mijn telefoon nog in mijn ene hand, omdat ik kort daarvoor een foto aan mijn vriendinnen had laten zien. De ober draaide zich om om Melanie haar menukaart weer aan te nemen. Maar het was erg krap en knus in het restaurantje, dus hij had niet genoeg ruimte om deze draai te maken. Ik voelde hoe hij tegen mijn hand aanstootte en ik was hier niet op voorbereid. Het volgende moment hoorde ik het geluid van glas dat breekt en aan de verschrikte blik van de ober zag ik dat het niet goed was…

Eind goed, al goed

De ober slikte en keek me aan. Zoals ik zei durfde ik mijn telefoon niet om te draaien, ik wilde niet zien wat onvermijdelijk zo zou zijn. Mijn scherm was kapot. De ober begon meteen te stamelen en zijn excuses aan te bieden. Maar daar heb ik weinig aan, mijn scherm wordt er niet heel door! Toevallig had hij dit eerder meegemaakt, een collega had onlangs zijn Iphone laten vallen. Hij wees me op een bedrijf dat snel en effectief je scherm kan repareren, je scherm wordt ter plekke gemaakt terwijl jij wacht. We besloten met z’n vieren naar de winkel toe te gaan voor mijn iphone scherm reparatie. De ober betaalde alles en zo was het gelukkig snel afgehandeld. Daarna gingen we met z’n allen nog wat drinken om de dag af te sluiten.

Doortje en de ober bleven maar kletsen, en ze besloten later een keer met z’n 2 wat te gaan drinken.  Ik ben benieuwd wat deze dag nog voor staartje krijgt!

Laat een antwoord achter