stedentrip
Lifestyle

Stedentrip als geweldige en levensveranderende ervaring

De titel klinkt om eerlijk te zijn een beetje dramatisch, maar een levensveranderende ervaring hoeft niet altijd iets groots te zijn. Soms zijn het juist de kleine dingen die ons als persoon kunnen veranderen. Dat is mij overkomen toen ik op stedentrip was. Deels kwam dit door de situatie waarin ik mezelf bevond en deels door de vakantie zelf. Om mijn indrukwekkende ervaring met mensen te delen, besloot ik om deze blog te schrijven. Dus vandaag ontdek jij hier waarom mijn stedentrip zo’n geweldige en levensveranderende ervaring was. Wie weet kan een stedentrip ook hetzelfde voor jou doen!

Mijn situatie voor vertrek

Eerst zal ik even de setting schetsen. Ik zat er een beetje doorheen voordat ik op stedentrip ging. Dag in dag uit voelde ik me futloos en moe. Ik heb toen van alles geprobeerd. Zo ging ik weer eens wat meer fruit en groenten eten. Wellicht kwam mijn vermoeidheid door een tekort aan vitaminen en mineralen. Toch hielp een ander eetpatroon niet echt. Ik bleef me moedeloos voelen totdat een vriendin van mij aan de bel trok. Ze zag mijn gezondheid achteruit gaan en besloot actie te ondernemen. Zonder mijn weten had ze vrij van mijn dagelijkse werk geregeld en een stedentrip geboekt. De bedoeling was dat ik in mijn eentje er even tussenuit zou gaan.

Echt helemaal alleen op stedentrip

Uiteraard spartelde ik tegen toen mijn vriendin dit voorstelde. Ik had helemaal geen zin om helemaal alleen op vakantie te gaan, zeker niet op stedentrip. Het liefst wilde ik in mijn vrije tijd gewoon op bed liggen en slapen. Uiteindelijk ben ik toch gegaan. Na veel pijn en moeite had mijn vriendin mij overtuigd: ik kon makkelijk alleen op vakantie gaan. Misschien was het precies juist iets wat ik nodig had. Een figuurlijk medicijn, zou je wel kunnen zeggen. Nu, achteraf, kan ik je vertellen dat mijn vakantie ook echt werkelijk geweldig en een heerlijk dat was. Het was echt een keerpunt in mijn leven.

Een geweldige en levensveranderende ervaring

Drie dagen en twee nachten ben ik alleen op stedentrip geweest in het prachtige Valencia. Tijdens mijn verblijf in de Spaanse stad kwam ik helemaal tot rust. De stedentrip in mijn eentje doen, dwong mij namelijk om met mezelf te dealen. Ik moest op stedentrip met mijn innerlijke demonen vechten. Maar veel tijd had ik daar niet voor. Ik wilde natuurlijk ook het een en ander zien tijdens mijn vakantie. Hierdoor ontstond er een prachtige vermenging van zelfreflectie en afleiding. Dit zorgde er echt voor dat deze stedentrip voor mij persoonlijk een geweldige en levensveranderende ervaring was. Dus is jouw situatie hetzelfde als die van mij was? Overweeg dan ook zo’n heerlijke vakantie!

Laat een antwoord achter