stortdouche
Lifestyle

Stortdouche: luxueus douchen

Je hebt mensen die van badderen houden, en je hebt mensen die de voorkeur uitgeven aan een douche. Het voordeel van een douche is dat je er gelijk onder kunt springen, deze hoeft niet net als een bad vol te lopen. Er zijn heel wat verschillende soorten douches die je kunt aanschaffen voor in de badkamer. Iedere douche heeft zo zijn eigen uiterlijk, kenmerken en voordelen. In dit artikel nemen wij de stortdouche eens onder de loep. Deze douche wordt namelijk steeds bekender en populairder, het is dus tijd om eens te zien wat dit nu precies is.

Het principe van een stortdouche

Je kunt het eigenlijk al wel afleiden uit de naam, een stortdouche is een douche waarbij er een grote hoeveelheid water naar beneden zal komen. Je moet je niet verwachten dat het een of andere stortvloed is, een stortdouche betekent alleen dat het oppervlak waar water uit kan komen aanzienlijk groter is dan normaal. De douchekop is dan ook langer en breder, hierdoor komen er meer stralen op de huid terecht. Dit draagt dan ook bij aan een prettige douchervaring, met een stortdouche kun je jouw dag pas echt goed beginnen.

Voor wie is een stortdouche?

Een stortdouche is voor iedereen die echt even wilt genieten van zijn moment onder de douche. Het kost wel meer water per douchebeurt, houdt hier dus rekening mee voordat je er zomaar een laat plaatsen. Als dit geen bezwaar voor je is dan is het echt een goede investering om er ook een te nemen. Ze zijn ontzettend prettig in gebruik, en ze zorgen ook nog eens voor een mooie uitstraling in de badkamer. Het is wel belangrijk dat je voldoende ruimte in de badkamer hebt, het is nu eenmaal zo dat een stortdouche toch wel een aanzienlijk grote omvang heeft. Dit kan het lastig maken om de douche in een te kleine badkamer te plaatsen.

Je hebt heel wat winkels waar je op zoek kunt gaan naar een geschikte stortdouche, echter is het wel echt aan te raden om een merk te kiezen wat bekend staat als kwalitatief goed. Wanneer je er namelijk een koopt wil je wel zeker weten dat je er lang profijt van gaat hebben, als hij zo kapot is dan zal je er alsnog niets aan hebben. Vraag gerust in de winkel welke merken er nu goed zijn, vaak zie je ze ook wel in de showroom staan. Het is even een investering, maar dan heb je ook wat. Met een stortdouche zal jouw dagelijkse momentje stilte in de douche echt een genot worden. De grote hoeveelheid water en de intensiteit van de stralen maken het net een echte massage. Misschien vind je het wel zo lekker dat je voortaan twee keer per dag onder de stortvloed stapt!

 

 

Laat een antwoord achter