yinger
Lifestyle

14 dagen perfecte nagels? Lees hier meer over Yinger

Het (laten) zetten van gelnagels heeft veel voordelen. Ze zijn zacht en buigzaam en zullen hierdoor niet zo snel breken. Er zijn veel mogelijkheden met betrekking tot de kleur en je kan er indien gewenst een mooi patroontje of andere nail-art op laten zetten. Een groot pluspunt met betrekking tot acrylnagels vind ik dat de gelnagels er een heel stuk natuurlijker uitzien. Hierdoor zijn ze echter wel iets minder goed bestand tegen stoten. Het laten zetten van gelnagels is voor mij echter een vrij dure aangelegenheid. Om de ongeveer 3 weken moet je terug naar de salon, hier moet je tijd voor vrij maken en dus ook aardig diep in de buidel tasten. Ik vind het aanschaffen van een gellak set van Yinger hierdoor een hele goede investering geweest.

De gellak set van Yinger

Geen gedoe meer om in het weekend een afspraak bij een salon te maken, thuis op jouw manier en jouw moment mooie gelnagels creëren. Dat klinkt toch perfect? Het grote voordeel vind ik ook dat mocht er onverhoopt toch een stukje van de nagel afbreken, je dit zelf bij kan werken. Staat wel zo netjes natuurlijk. Ik had voordat ik met Yinger kennis had gemaakt nog niets voor het zetten van gelnagels in huis. Het aanschaffen van de gellak set was voor mij dus ook de beste optie, zo heb je in één keer alles wat je nodig hebt. Je kan kiezen uit twee verschillende sets, ook afhankelijk van het aantal kleurtjes lak die je er graag bij wilt. Zo is er de “Salon premium set”, deze bevat 11 accessoires en een hoogwaardige UV/LED hardingslamp van salonkwaliteit. Je kiest 5 of 7 kleuren uit en alles komt in een luxe bewaardoos. De wat goedkopere “On the go set” bevat ook de accessoires, heeft een compacte LED hardingslamp en 1 of 4 kleuren lak naar keuze. Voor elke nieuwe gebruiker dus een geschikte set! Nu ben ik helemaal niet zo handig met het zetten van nagellak maar met de set van Yinger is het zelfs mij gelukt om 14 dagen mooie gelnagels te hebben.

Cadeau om te geven of te krijgen

Het werkt ook een beetje verslavend, Yinger heeft een collectie van 70 unieke kleuren dus het is altijd leuk om er één aan je eigen verzameling toe te voegen. Ook leuk om als cadeautje te vragen of krijgen. Zo kan je lekker afwisselen tussen verschillende kleuren, gelukkig is het eraf halen van de nagellak net zo eenvoudig als het aanbrengen. In de sets zitten alle spullen die je nodig hebt om de lak weer te verwijderen. Op de site van Yinger staan duidelijke instructies over het aanbrengen én eraf halen van de lak. Wat fijn om je eigen nagelsalon aan huis te hebben!

Laat een antwoord achter